IT-relation stärker sin produktportfölj med SolunoBC

  • Vi på Soluno är väldigt stolta och glada över att IT-relation väljer att addera oss till sin produktportfölj över molnbaserade växeltjänster och operatörserbjudanden. IT-relation har över 25 års erfarenhet och hög teknisk kompetens på både teknik och sälj , det är precis vad Soluno söker hos sina partners, säger Johan Carlberg, Partner Manager, SolunoBC.
  • IT-relation får nu möjlighet att sälja marknadens bästa operatörsoberoende växeltjänst . Det stärker vår produktportfölj  ytterligare och vi kan nu erbjuda våra kunder en operatörsoberoende molnbaserad växeltjänst. Soluno är även starka på integration av 3e parts applikationer såsom TeleQ och Callcenter, svarstjänst etc. vilket vi tidigare saknat i våra molnbaserade lösningar, säger Peter Larsson, Vd , IT-relation.
  • Kontakta oss för information och demo. +468 50530600 eller info@itrelation.se

Läs mer om Uno Telefoni samt SolusBC här.