IT/Data som fungerar

IT/Data som fungerar

IT-relation erbjuder en helhetslösning inom IT som täcker allt från datorn till molnet. Tillsammans med våra samarbetspartners levererar vi produkter, tjänster, drift, underhåll och support – allt i ett paket.

Toppteknik för AV / Konferens / Videokonferens

IT-relation erbjuder AV-utrustning, med skärmar, projektorer, video- och telekonferens, styrsystem och ljudanläggningar. Vi hjälper er att projektera och ta fram rätt utrustning för ert mötesrum.

1/ Ni får en tydlig offert.
2/ Vi installerar tekniken.
3/ Slutligen utbildar vi er personal.

En bra presentation ökar köplust. Och en bra AV-utrustning och AV-teknik skapar förutsättningar för en bra presentation. Tekniken finns och vi har erfarenheten och kunskapen som får tekniken att fungera. Vi finns med er under hela processen fram till målet.

Bättre mobiltelefoni

Fram till nu har vi accepterat dålig mobiltäckning inomhus eftersom telefonsamtalen som regel skötts via det traditionella telenätet. I takt med att kontoren nu går över till växlar med IP-telefoni och mobila enheter ökar problemen med störda samtal. Något som inte kan tillåtas.

Om man upplever sämre täckning på kontoret finns egentligen bara ett sätt att komma till rätta med problemet. Repeaterlösningar med antenner som kan täcka små såväl som stora fastigheter och lokaler. IT-relation levererar teknik från svenska Network Expertise, ett innovativt företag som verkligen ligger i utvecklingens framkant. Just nu introduceras en ny generation repeatrar med förbättrad prestanda och dessutom till lägre pris! Prata med oss på IT-relation om förbättrad mobiltelefoni inomhus.

Marknadens kanske bästa WiFi-lösning

I takt med att kontoren blir digitala ökar behovet av tekniska lösningar som säkerställer att kommunikation fungerar oklanderligt. Just nu blir tusentals uppkoplingar avbrutna eller störda – ett förhållande som måste brytas. Och IT-relation har receptet.

Vi levererar välfungerande och högpresterande WiFi-nätverk geneom att installera Ruckus Wireless – ett system med riktade, inte rundstrålande, antenner som effektivt eliminerar problem med störningar, döda punkter mm. Systemet har inbyggd intelligens och känner själv av hur antennerna ska aktiveras för att den enskilde användaren ska få bästa tänkbara funktion. Prata med IT-relation om förbättrad WiFi på kontoret, verkstaden, lagret mm.

Intressant undersökning visar stort behov av IT-tjänster

Företaget Sungard Availability Services genomförde 2016 en intervjurunda med 700 IT-chefer och 1 400 kontorsarbetare.
Resultatet visar oväntat stor efterfrågan på kompetenta IT-konsulter.

  • 84 % anser att bra it är avgörande för företagets konkurrenskraft
  • 83 % anser att bra it är nödvändigt för ökad produktivitet
  • 40 % av it-cheferna upplever att de saknar kompetens att applicera nya lösningar
  • 54 % av it-beslutsfattarna upplever att de inte kan leverera digital utveckling enligt ledningens förväntan

För IT-relation stärker det oss i vår ambition att leverera it-lösningar på hög nivå och till vettiga investeringar.

Så påverkas företagen av ökad digiltalisering.
Utvecklingen är tydligt affärsdrivande.

(Källa: Europeiska kommissionens index DESI Digital Economy and Society Index)

0
%
Attrahera nya kunder
0
%
Nya intäktskällor
0
%
Ökad kundlojalitet
0
%
Kostnadsbesparingar

Intresserad av fungerande IT/Data?