Vad andra säger

Ny modern telefonilösning

Telefoni är en viktig del i vår verksamhet och IT-relation har hjälpt oss med detta i 10 år. Nyligen hjälpte de oss att byta vår tidigare anläggning mot ett modernt, mångsidigt iptelefon-system. Vi upplever att IT-relation alltid funnits vid vår sida och är mycket nöjda med resultatet.

Richard Jonsson

IT-chef, Industrivärlden

Hög servicenivå, snabba åtgärder

IT-relation levererar headsets och tillbehör och löser våra tekniska problem på nolltid. Hög servicenivå och snabba åtgärder betyder mycket.
Noga med att säkerställa funktionen är de också. Jag byter aldrig ut IT-relation.

Lena S Jonsson

Coordinator, Fortum

Mycket nöjda med resultatet

IT-relation behärskar både fasta växlar och IP-telefoni, en klar fördel. De har successivt byggt ut vårt system och alltid ställt upp då något har behövt åtgärdas. Vi är mycket nöjda med IT-relations service.

Andreas Nordström

Platschef, Nordström Trä

Både telefoni och LAN-nätverk

Nu är det 13 år sedan IT-relation installerade vår första växel. Sedan dess har de fått ökat ansvar och bl a byggt vårt LAN-nätverk. De ställer snabbt upp och åtgärdar fel, fixar nya lösningar mm. Idag har vi fått ett avancerat IP-telesystem med talsvars-funktioner. Min erfarenhet är att man kan lita på IT-Relation och att de är kunniga inom sitt område.

Göran Lind

vd, Globen Ögonklinik

Expedia resebyrå centrala Stockholm

”Uppdraget var att installera pålitliga och snygga tekniklösningar i en designad miljö. Vi tog hjälp av IT-relation som utfört samtliga el-, data- och- kommunikations-installationer. De gjorde även installationen av videosamtalanläggningarna och innehållet i serverrummet, med UPS:er och omfattande kabeldragning.

Expedia är en resebyrå med 80 användare på det här nybyggda kontoret i centrala Stockholm. Varje användare har arbetsplats med terminal, telefon, dubbla bildskärmar och belysning. Här finns också rum för möten och videokonferenser.

Jag anser att IT-relation har utfört arbetet på ett föredömligt sätt. De är flexibla och högst prisvärda. Kvalitet i toppklass, snygga lösningar, ordning och reda. När de lämnar ett rum torkar de av bordet och släcker ljuset. IT-relation har fått nya uppdrag hos oss och mer står på tur. Vi är mycket nöjda med deras arbete.”

Marco Casulli
Expedia


Kontorshotell IOffice i Mall of Scandinavia

Det arbete IT-relation utförde här i Mall of Scandinavia var nog det bästa jag upplevt hittills, och jag har ändå upphandlat installationer i 10 år. Utgångsläget var komplicerat. Kontorslokalen skulle skapas från en helt tom yta, vilket innebar att IT-relation tvingades arbeta parallellt med fastighetsäg-arens folk då de utförde ventilationsarbete. IT-relation installerade el, data och belysning, plus utrustning för videosamtal i konferensrummen. Det gav en stor tidsbesparing att få allt levererat i ett paket.

Att planera ett sådant projekt är inte lätt, men jag fick bra och tydliga offerter som höll hela vägen, både vad gäller kostnader och tidsåtgång. I själva verket fick de revidera arbetsplanen allteftersom ventilationsarbetet kom i vägen, men de löste uppgiften i tid och utan extra debiteringar. Vi uppskattar verkligen deras professionalism och jag har rekommen­derat IT-relation till andra.

Homan Tehrani
vd, ägare, IOffice
Mall Of Scandinavia

Vill du veta mer om hur vi är att arbeta med?