Headset/Tillbehör

Headset/Tillbehör

Bra tillbehör gör att medarbetarna kan fullgöra sina uppgifter på ett optimalt sätt

Vi har rätt lösning

Marknaden översvämmas av tillbehör av olika kvalitet och med oika förutsättningar att passa ihop. Vi på IT-Relation hjälper er att få rätt tillbehör till er telefonilösning. Målet är medarbetarna ska kunna fokusera på sina egentliga arbetsuppgifter, utan att behöva brottas med sladdar, kontakter, ljudkvalitet mm. Från IT-relation får ni headset, systemtelefoner, IP och SIP telefoner, konferenstelefoner, headset till mobiltelefoner, mobiltelefoner, surfplattor, kablar, adaptrar och andra kringprodukter. Allt samverkande  till en trivsam och fungerande arbetsplats.

Teknik anpassad till er verklighet

Vi kommer ut till er och gör en inventering av vad som finns och gör en behovsanalys. Tillsammans beslutar vi vad som behöver kompletteras för en fungerande arbetsplats. Vi tar gärna med olika modeller och demonstrerar dem på plats, så att ni får rätt headset och tillbehör från början. Behovsanalysen innebär att vi lär känna er som organisation och era behov. Av erfarenhet vet vi att det är med fördjupad kunskap vi förmår leverera lösningar som verkligen skiljer sig från mängden.

Musklerna i nacke och axlar ansträngs när man trycker fast en telefonlur mot örat. På sikt ger det värk i axlar, armar och rygg och kan göra att arbetskapaciteten sjunker.

Att använda headset, är ett sätt att spara många tusenlappar i utebliven kort- eller långtidsfrånvaro.

Målet är att minska belastningsskadorna i dessa muskelpartier. Viktigt av humana skäl, men också för de strängare regler som gäller för Arbetarskydd. 

Intresserad av ergonomiska headsets?